Amit nyújtunk

EU-s elvárásoknak megfelelően kialakított kezelő, kényelmes váró
magasan kvalifikált orvosi és fogtechnikus Team
legkorszerűbb fogászati megol- dások, technológiák a legmo- dernebb géppark segítségével
minősített nyugat-európai anyagok
gyors, szakszerű, kényelmes lebonyolítás: minden egy helyen
stresszmentes, vidám családias légkör
ingyenes parkolási lehetőség
magas minőség, korrekt árakon
GARANCIA!

Szájsebészet

Az alap fogászati ellátás mellett, szájsebészeti, azon belül pedig fogsebészeti tevékenységet is végzünk Dr. Progner Mónika dentoalveoláris sebész közreműködésével.Ebbe beletartozik:
- implantáció,
- csontpótlás,
- resectio,
- bölcsességfogak műtéti eltávolítása,
- betört foggyökerek műtéti eltávolítása,
- megnyílt arcüreg zárása,
- állcsontgerinc korrekciója.Implantáció:
- az implantáció alatt egy titán műgyökér beültetését értjük az állcsontba.
- ezt az anyagot a csont körülveszi, teljesen beépül a szervezetbe, nem allergizál.
- rögzített-, illetve kivehető fogpótlás készítéséhez is felhasználható.


ÚJDONSÁG!!! Straumann SLActive implantátum
A Straumann cég mai napig egyedül álló implantátumot fejlesztett ki, mely igen lerövidítette az implantátum csavar gyógyulási idejét. Olyan speciális anyaggal vonják be az implantátum felszínét, mely gyorsítja és ingerli a csontsejtek ránövését az implantátumra, felgyorsítva annak becsontosodását. Ezért van az, hogy az ilyen felületkezelt Straumann implantátumokat egy hónap elteltével már terhelni lehet, mert olyan gyorsan gyógyul, mint foghúzás. A terhelés azt jelenti, hogy elkészítjük rá a koronát, melyet rögtön használni lehet, anélkül, hogy veszélyeztetnénk az implantátum végleges gyógyulását vagy esetleges kilökődését. A Straumann SLActive implantátum felnyitás után fél órán belül be kell helyezni a csontba, a helytelen tervezés esetén vagy ha rossz méretű implantátum lett kibontva, sajnos az használhatatlan, mert a kibontott implantátum érintkezett már a levegővel, kiszárad és felbontás után már nem steril. Tehát nyitott csomagot tárolhatatlan, igen érzékeny a felülete, csak nagyon alapos tervezés és kivizsgálás után lehet a Straumann SLActive implantátum sebészi beültetését elkezdeni.

A felületen lévő anyagnak köszönhetően viszont igen értékes időt spórolhatunk meg, mivel négy hét elteltével már készülhet is a felépítmény, használható és esztétikus. A Straumann SLActive implantátum másik előnye: a felületén lévő anyag a csontsejtek ránövését segíti elő az implantátum csavarra, ugyanígy a lágy részek sejtjei is vonzódnak a felületaktív implantátum fejhez, igazi barriert képezve a baktériumokkal szemben, illetve biztosítja az íny szép kontúrjának a kialakítását is, mely a rózsaszín esztétika megvalósulását jelenti.


Csontpótlás:
- implantációval együtt, illetve külön is végezhető.
- csontállomány növelése a cél.
- szintetikus, vagy állati eredetű csontpótló anyaggal történik.
- ezzel a módszerrel lehetséges az arcüreg emelése (sinuslift), illetve eltávolított fogak helyének feltöltése, hogy minél több csont maradjon egy későbbi implantátum behelyezéséhez.

Resectio:
- gyökércsúcs műtéti eltávolítása.
- ezzel együtt a gyulladt csontállomány, illetve ciszta eltávolítása is megtörténik.
- minden esetben gyökérkezelt, gyökértömött fogakon végezzük el a műtétet.Bölcsességfogak, betört foggyökerek műtéti eltávolítása:
- abban az esetben, ha a fog, illetve a gyökér nem távolítható el egyszerű foghúzással, műtéti feltárásban, némi csont elvétele után lehetséges a fog, illetve gyökér eltávolítása.

Arcüreg zárása:
- felső fogak eltávolítása közben lehetséges szövődmény az arcüreg megnyílása.
- 24 órán belül zárni kell, ami egy kis műtéti beavatkozás varratok behelyezésével

Állcsontgerinc koorekciója:
- abban az esetben, ha több fog, vagy minden fog eltávolításra került, előfordul, hogy egy későbbi protézis viseléséhez szükség van az éles, egyenetlen, fájdalmas csontszélek lesimítására.Kérdezzen a szakembertől!
- Részletes információ a Kapcsolat menüpont alatt található telefonszámokon vagy emailben!